Voor organisatoren:

Gaat u iets organiseren en wilt u ons inhuren, gebruik dan dit formulier:

Aanvraag hulpverlening

Aanvraag hulpverlening

van

tot

Graag ontvangen wij uw aanvraag ca. 6 weken of langer van tevoren!!

 

 

Voor leden:

Hieronder vind je het opgaveformulier van de evenementen die we komend jaar kunnen verwachten.

Lijkt het je leuk om een keertje hulp te verlenen bij een evenement geef je dan nu op.

Open het formulier voor meer informatie.

Aanmeldingsformulier evenementen 2024

Evenementen 2024

Kruis aan waar je wilt hulpverlenen en klik vervolgens op de knop Verzend

Je ziet hieronder de voorbeelden van evenementen die we in de afgelopen jaren hebben gehad. Wat nieuw is, is dat je nu je voorkeur voor een bepaald soort evenement kunt aangeven. Soms komt er een nieuw evenement binnen dat niet op de lijst staat, en dan kunnen we op deze manier beter zoeken naar hulpverleners met deze interesse.
Van een A-lid wordt verwacht dat deze ongeveer 2 keer per jaar naar een evenement gaat om hulp te verlenen.

Je gaat altijd met minimaal 2 personen hulpverlenen en 1 daarvan is altijd al vaker op een evenement geweest. Dit is natuurlijk de kans om bij een evenement (dat je leuk lijkt) achter de schermen te kijken.
Als je wilt helpen (maakt niet uit hoe vaak) vink je het (soort) evenement aan). Je wordt vroegtijdig gevraagd (via telefoon/sms/app) of je die datum nog kunt.
Na jouw toezegging krijg je een uitnodigingsmail met o.a. de exacte aanvangstijd, met wie je gaat en bij wie je je moet aan- en afmelden.

Voor de motorcross wordt er een speciale oefenavond gehouden. Deze avond leer je handelingen die belangrijk zijn bij een motorcross evenement. Ook wordt het portofoongebruik weer op een leuke manier doorgenomen. De datums daarvoor zijn nog nader te bepalen. Hulpverleners die een interesse hebben op het gebied van motorcross, zullen een bericht ontvangen via de mail.
We geven ook een cursus in Eerste hulp bij Wandelletsel, dit is alleen voor onze eigen leden. Hierin worden alle aspecten van het blaren prikken en afplakken behandeld. Mocht je hieraan willen deelnemen geef dit dan zelf aan bij het bestuur. Opgeven kan door te mailen naar .

Voor bij wie het nog niet bekend is: onze vereniging heeft een facebook pagina. Dit is een besloten pagina waar alleen leden van onze vereniging lid kunnen worden. De pagina heet Hulpverlening EHBO Varsseveld. Op deze pagina zetten wij ook hulpaanvragen.

Heb je nog vragen over een evenement, mail dan gerust: Miranda Legters: