Aanmeldingsformulier evenementen 2022

Evenementen 2022

Kruis aan waar je wilt hulpverlenen en klik vervolgens op de knop Verzend

Dit is een evenementenlijst gebaseerd op evenementen van vorig jaar. Er kunnen nog evenementen bij komen of afgaan.
Kijk ook en reageer ook op onze facebooksite : hulpverlening ehbo varsseveld.

Je hebt gekozen om A lid te worden en kunt dan in 2022 de vereniging weer helpen.
Gezien de situatie, die iedereen wel bekend is, kunnen we nu nog niet zeggen welke evenementen door zullen gaan en in welke vorm. Er zijn daardoor ook nog weinig nieuwe aanvragen binnen, en dan ook allemaal onder voorbehoud.
Je ziet op het tweede blad de evenementen die we in de afgelopen jaren hebben gehad en die we in 2022 kunnen verwachten. Als er een datum staat, is de aanvraag voor 2022 bij ons binnen.

Je gaat altijd met minimaal 2 personen hulpverlenen en altijd met iemand die al vaker op een evenement is geweest. Dit is natuurlijk de kans om bij een evenement (dat je leuk lijkt) achter de schermen te kijken.
Als je ons wilt helpen (maakt niet uit hoe vaak) kruis je het evenement aan (of als je via de website het formulier invult, vink het evenement aan). Je wordt vroegtijdig gebeld/sms/app’t of je die datum nog kunt.
Na jouw toezegging krijg je een uitnodigingsmail met o.a. de exacte aanvangstijd, met wie je gaat en bij wie je je moet aan- en afmelden.

Voor de motorcross wordt er een speciale oefenavond gehouden. Deze avond leer je handelingen die belangrijk zijn bij een motorcross evenement (ook voor de Zwarte Cross). Ook wordt het portofoon gebruik weer op een leuke manier doorgenomen. De datums daarvoor zijn nog nader te bepalen.
We geven ook een cursus in Eerste hulp bij Wandelletsel, dit is alleen voor onze eigen leden. Hierin worden alle aspecten van het blaren prikken en afplakken behandeld. Mocht je hieraan willen deelnemen geef dit dan onderaan het formulier evenementen 2022 aan. Op dit moment is het natuurlijk nog afwachten wanneer deze les weer doorgang kan vinden.

Zwarte Cross 2022 Mocht je je willen opgeven om hulp te gaan verlenen voor, tijdens of na de Zwarte Cross dan kan dat via de website : www.rodekruis.nl/evenementen/zwartecross
Geef wel je gewerkte uren door aan :
De Zwarte Cross 2021, vindt, als het door kan gaan, plaats op 14, 15, 16, 17 en 18 juli in Lichtenvoorde.

 

Wijzigingsformulier gegevens

Wijzigingsformulier


1234 AA

 

Opgave formulier herhalingslessen EHBO 2022/2023

Voorkeurformulier indeling herhalingslessen EHV 2022/2023

Inzenden voor 1 juni naar de administratie.

Als u op bovengenoemde dagen niet kunt, welke dag dan wel (ochtend/middag/avond...)?

 

Voor aanmelding reanimatiecursus kunt u mailen naar .

Het is een cursus van 2 avonden 2 uur. Voor 2022 zijn de data nog niet gepland.